Spännande marknadsbevakning i Maten och marknaden

maten ochJordbruksverket har just startat en blogg som heter Maten och marknaden. Den innehåller inlägg om händelser som påverkar marknaderna för jordbruks- och fiskeriprodukter. De som skriver den arbetar med marknadsbevakning, EU:s marknadsstöd och internationella handelsavtal. De senaste blogginläggen har handlat om marknaden för socker, läckta TTIP-dokument och varför mjölkproduktionen i EU ökar.

Bloggen Se landet handlar om just det att se landet

Bloggen Se landet har funnits ett tag. Det är en blogg där Jordbruksverket  inbjuder till  dialog och utbyte med  medborgare, företagare eller myndighetsperson, kring frågor som är viktiga för landsbygdens utveckling. De senaste inläggen har handlat om vad som egentligen finns i huvudet på en landsbygdsutvecklare och hur Jordbruksverket arbetar med produktion och konsumtion av hållbar mat.

se landet

//Ann-Marie Karlsson

Om jordbruketisiffror

Jordbruket i siffror är en blogg från Jordbruksverket. Här lyfter vi fram intessanta siffror och tipsar om statistik som kan ge en bakgrund till tidningarnas nyheter inom jordbruksområdet. Om du söker någon särskild statistik, kontakta oss gärna så ska vi gräva i vår statistikdatabas och se vad vi kan finna.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s