Du har väl inte missat Jordbruksstatistisk sammanställning år 2020- nu med ett uppdaterat stödkapitel

Sedan några veckor finns Jordbruksstatistisk sammanställning för år 2020 på vår webbplats. Den ger en sammanställning av den viktigaste statistiken vi tagit fram för att beskriva det som hänt i inom jordbruket det senaste året.

Sammanställningen tidigare Jordbruksstatistisk årsbok har getts ut sedan år 1965 och ger en bra översikt över den statistik som finns inom jordbruksområdet.

Missa inte heller att vi har ett uppdaterat kapitel om jordbrukarstöden.(kapitel 9 sid 119). I den ger vi en kort beskrivning av respektive stöd. De statistiska uppgifterna avser pengar som utbetalats fram till och med maj 2020 för respektive kalenderår. Det är denna definition vi använder i statistiken t.ex. i sektorkalkylen (EAA) och i jordbruksekonomiska undersökningen.

//Ann-Marie Karlsson

Om jordbruketisiffror

Jordbruket i siffror är en blogg från Jordbruksverket. Här lyfter vi fram intessanta siffror och tipsar om statistik som kan ge en bakgrund till tidningarnas nyheter inom jordbruksområdet. Om du söker någon särskild statistik, kontakta oss gärna så ska vi gräva i vår statistikdatabas och se vad vi kan finna.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s