Om oss

Jordbruket i siffror är en blogg från Jordbruksverket.  I den här bloggen kommer vi att lyfta fram siffror vi tycker är intressanta och tipsa om statistik som kan ge en bakgrund till tidningarnas nyheter inom jordbruksområdet. Om söker du någon särskild siffra eller statistik inom jordbruksområdet, kontakta oss gärna så ska vi gräva i vår statistikdatabas och se vad vi kan hitta.

Vi som skriver inläggen i bloggen arbetar med officiell statistik på Jordbruksverket och du kan också kontakta oss på adressen  statistik@jordbruksverket.se.  Vi tycker att siffror är ett fantastiskt och spännande sätt att beskriva verkligheten.  Det finns naturligtvis andra sätt att beskriva och försöka förstå det som händer runt omkring oss; du kan titta på en bild, du kan läsa en bok, du kan se ett TV-program, du kan fråga någon och du kan använda din egen erfarenhet.  I den här bloggen kommer vi att beskriva det som händer i jordbruket med hjälp av siffror. För vi tror att en siffra kan säga mer än tusen ord.

Du kan få meddelanden om nya inlägg via e-post genom att klicka på den lilla grå rutan där det står ”Följ” i nedre högra hörnet av skärmen när du har bloggen i webbläsaren och sedan mata in din e-postadress och klicka på ”Sign me up”.

En kommentar till Om oss

  1. Josef Boberg skriver:

    ”I den här bloggen kommer vi att beskriva det som händer i jordbruket med hjälp av siffror. För vi tror att en siffra kan säga mer än tusen ord.”

    Sant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s